Itkeminen pois Morbidista!

Koripalloon yleisesti liittyvää tai liittymätöntä jäsentelemätöntä epävirallista kohnotusta.
Esim. fantasyliigat, vitsit, hassut linkit (ei forumia rikkovat), jne.

Itkeminen pois Morbidista!

ViestiKirjoittaja Toni M. » La 11.11.06 17:58

Pitää varmaan laittaa aihe koko seuran käsiteltäväksi. Olli kertoi jo seuraan tullessani, että v*ttuilu tuomareille ei ole ollut morbidbasketmaista käytöstä vuosiin. Viimeisten viikkojen aikana kuitenkin ainakin kolme seuran joukkuetta on nurissut ilmeisesti melko voimakkaasti. Tulos on yleensä kiukkuinen tuomari, joka viimeistään siinä vaiheessa alkaa puhaltamaan päin...

Eli eiköhän lopeteta marina ja keskitytä pelaamiseen. Keskusteluoikeus pelissä on valmentajaksi sekä kapteeniksi merkityillä henkilöillä (kannattaa merkitä aina eri henkilöt, jos toisella palaa kiinni), jotka voivat milloin vain mennä huomauttamaan tuomaria aloittaen mielellään lauseella "Tuomari, saako puhutella?". Muut keskustelkoon tuomarien kanssa valmentajan tai kapteenin kautta.

"Tekukoppa" ei ole huono idea, toimii köyhien opiskelijoiden seurassa hyvänä pelotteena. Koppa kolmosta saunailtaan per tekninen virhe. Käytännön käyttöönotosta voisi Heitto avat vaikka äänestyksen, jos asia saa ensin tällä palstalla kannatusta.

Huonoja vihellyksiä peleissä ja huonoja huutoja treeneissä tulee joskus. Yhteistä niille kaikille on se, etteivät ne jälkimarinalla muutu enää miksikään. Tuomari ottaa valitsemansa linjan ja joukkueella on 40 minuuttia sopeutua siihen.
T. Mikkola
Avatar
Toni M.
 
Viestit: 495
Liittynyt: To 19.10.06 12:06

ViestiKirjoittaja Metsis » La 11.11.06 21:59

Samoilla linjoilla olen kyllä ton tuomaroinnin suhteen, että ei se itkemällä auta enää vihellyksen jälkeen... Mutta tulee vaan välillä semmosia hazardi vihellyksiä ja varsinkin ne tilanteet kun se pilli ei soikkaan kun 23 sekuntia sitten samasta syystä heiteltiin toisessa päässä vapareita...

Torstaisessa Ottopojat pelissä oli tämmösiä ihan riittämiin ja kyllä se virhetilastoissakin näkyy... Ei sitä toinen joukkue voi saada peliin vaan neljää virhettä, kun toinen joukkue ottaa lähemmäs 20...

Vituttaa se kun tuomarit lähtee pelejä ratkomaan ja ahistaa sitä katella, mutta kuten sanottu, niin sille ei mitään voi... Ei ennen eikä jälkeen vihellyksen eikä silloinkaan kun se pilli ei soi.

Marinat pois... Varsinkin kun ollaan kentällä... Pelatessa tunteet vaan tuppaa tuleen pintaan ja ihmetteleminen on tällöin hyvinkin luonnollinen reaktio. Mutta pitää yrittää pitää suurimmat mölyt mahassa.
Timo Metsänoja piilottelee tämän aliaksen takana
Metsis
 
Viestit: 2506
Liittynyt: Ke 24.01.07 12:33


Paluu Keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä

cron